Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Оформяне и стягане на гърдите с упражнения в къщи
упражнения за гърдиВсяка жена мечтае да има стегна и оформен бюст, но малцина са жените, които са надарени от Бог с перфектната визия, всички останали жени трябва да положат не малко усилия да имат не само красив и стегна бюст, но да имат слабо и красиво тяло, а осанката им да е изваяна като на фиданка.
 
200 калории по-малко на ден
uprajneniqСпоред всички съвети на диетолзите здравословното отслабване включва дефицит от 500 калории на ден, като добре е 250-300 от тези калории да са за сметка на диетата, а останалите 200-250 калории да са за сметка на физически упражнения. Много от жените и мъжете опитващи се да свалят излишните килограми залагат главно на диета, но след време килограмите им се връщат или се наблюдава т.нар. йо-йо ефект. За да не страдате и ви от йо-йо ефект и да постигнете трайно и истинско отслабване ще ви покажем няколко начина да изгорите 200 калории на ден с упражнения.
 
Уголемяване на гърдите с упражнения
uprajneniq za gyrdiГолемия и стегнат бюст е мечта за всяка жена, но природата често не е била достатъчно щедра към всички жени. При едни гърдите са по-малки, а при други достатъчно големи, но с времето гравитацията си е казала думата. За да имате хубав бюст, стегнат, а и да добавите някой сантиметър в гръдната обиколка не е задължително да си слагате силикон, а е нужно просто да посещавате редовно фитнес залата и да правите правилни упражнения за гърди.
 
Топ 3 упражнения за отслабване
uprajneniq za otslabvaneКрасивото тяло трябва да е не само слабо, но и стегнато. В тази статия сме класирали топ 3 упражненията, които може да използвате за да постигнете наистина добро отслабване и стягане на тялото. Упражненията са ефективни както за жени, така и за мъже. Единственото условие е да си изберете едно от тези упражнения и да започнете да го изпълнявате ежедневно, както е описано по-долу в статията.
 
Упражнения за стегнати гърди - жени

uprajneniq za gyrdi jeniКрасивия бюст изисква гърдите да са стегнати и добре оформени. Въпреки, че формата на гърдите до голяма степен зависи от структурата на жената и нейните гени, при добро желание могат да се оформят красиви гърди. Детайлизирането на женския бюст и неговото естествено повдигане се постига само и единствено с упражнения!

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата