Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Отслабване в корема
корем плочкиПлоското коремче, без излишни мазнини и паласки е мечта на всяка една жена. Когато времето навън започне да се затопли всички започваме да се замисляме за тази проблемна област и полагаме усилия – коремни преси, мъчителни диети и прочие. А единствената цел на всичко това е плоския корем. Каква е истината обаче и възможно ли без добавки за отслабване да постигнем добри резултати ???
 
Стратегия за плосък корем
плосък корем упражненияЗа всички дами е известно, че похапването на зелева супа и таратор, няма да помогне за нежното и грациозно тяло, за което всяка една жена мечтае. Всички са виждали перфектно направените реклами, за уреди, които само за десет минути на ден ти гарантират перфектната преса, но всички знаят, че точно тези уреди няма да помогнат. За да има ефект точно там където искате - корема е необходимо да се положат усилия!
 
Отслабване за жени след 30 години
отслабване след 30Може би сте забелязали как с течение на годините младото тяло на девойка се е сменило с тяло на зряла жена – по широк таз и ханш, повече килограми, но с напредване на годините и след появата на децата тялото на жената се променя корено и то най-вече защото натрупва излишни килограми.
 
Упражнения за по-големи гърди
гърдиВсяка жена си мечтае да има стегнати  и добре оформени гърди, само че малко са богопомазаните жени, които имат точния размер гърди, с добра форма и стегнати. За всички останали има лесен и по-труден вариант да имат бюста за който са мечтали. Лесния вариант е известен на всички – клиниките по пластична хирургия, които предлагат оголемяване и повдигане на бюста разбира се това е на скромна цена, която рядко е достъпна за повечето жени.
 
Отслабване за дами

otslabvaneКакто всички знаем една от най-често коментираните теми сред колежките това са нови диети и методи за ограничаване на теглото в перфектните килограми. Както всяко едно женско списание и Тя жената, ще си позволи да сподели няколко прости трика, които може да бъдат използвани от всяка дама с цел отслабване.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата