Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Упражнения за отслабване специално за дамите

uprajneniq za otslabvaneУпражнения за отслабване специално за дамите
Един от най-сериозните проблеми на съвременните хора това са излишните килограми и голямото количество подкожни мазнини. Една от основните причини за натрупването на излишни килограми това е застоелия начин на живот, „вредните“ храни, които ни заобикалят и не на последно място интензивния начин на живот, който не ни позволява да спазваме правилен хранителен режим.

 

 
Всяка пета жена не иска да отслабва
snimka netinfoВсяка пета жена не иска да отслабва
Въпреки, че съвременния начин на живот и модните тенденции налагат разбирането, че жената трябва да е слаба, а ако е възможно най-добре да има и плоско коремче, се оказва, че не всички жени поставят красивата фигура като цел номер едно в техния живот.
 
Най-добрите упражнения за отслабване
seksi tqloНай-добрите упражнения за отслабване
Отслабването и красивото тяло в последните 10 години се превърнаха в тема номер едно сред мъжете и жените. Добре оформеното и стегнато тяло има важно значение за самочувствието на хората, но и не само. Добре подържаните хора със стегнато тяло имат по-малко здравословни проблеми, правят по-често секс и като цяло са по щастливи. Ако през последните няколко месеца или дори години сте позанемарили вашето тяло, то нека да ви помогнем да постигнете реално отслабване и стягане на тялото с нашия топ три на упражненията за отслабване.
 
Отслабване след нова година

otslabvane-sled-nova-godinaАко през празничните дни сте изтървали диетата си или просто сте решили, че е време да имате тялото за което сте мечтали винаги, периода след нова година е най-подходящото време за отслабване и стягане. За да се мотивирате допълнително поставете задачата отслабване във вашия тефтер със задачи за новата година, а ако нямате е време да създадете такъв. Този метод е изпитан и помага за по-добра организация на времето и задачите.

 
Коремни плочки за 20 дни
korem uprajneniqКоремни плочки за 20 дни
Въпреки, че лятото вече си отминава мечтата за плоско коремче си остава основна мечта на много от дамите. Ако и вие искате да покажете плочките на корема е време да се захващате за работа. В следващите няколко реда ще се опитаме да ви помогнем да постигнете мечтаните резултати.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 18
отслабване с лепенки

Още по темата