Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Лепенки за отслабване Derma v10
jena lepenkiЧесто се лутаме из интернет и търсим най-подходящия начин да свалим излишните килограми. От много места ни предлагат различни чудотворни хранителни добавки за мигновено отслабване. Много хора се подлъгват от обещанията да свалят 10кг. за 7 дни без дори да се замислят, че едно подобно скоростно отслабване (дори и да беше възможно) то нямаше да е здравословно. Най-често жените и мъжете с желание да отслабнат остават разочаровани от крайните резултати и посягат към друга хранителна добавка. Няма ли друг начин?
 
Упражнения за отслабване специално за дамите

uprajneniq za otslabvaneУпражнения за отслабване специално за дамите
Един от най-сериозните проблеми на съвременните хора това са излишните килограми и голямото количество подкожни мазнини. Една от основните причини за натрупването на излишни килограми това е застоелия начин на живот, „вредните“ храни, които ни заобикалят и не на последно място интензивния начин на живот, който не ни позволява да спазваме правилен хранителен режим.

 

 
Отслабване след нова година

otslabvane-sled-nova-godinaАко през празничните дни сте изтървали диетата си или просто сте решили, че е време да имате тялото за което сте мечтали винаги, периода след нова година е най-подходящото време за отслабване и стягане. За да се мотивирате допълнително поставете задачата отслабване във вашия тефтер със задачи за новата година, а ако нямате е време да създадете такъв. Този метод е изпитан и помага за по-добра организация на времето и задачите.

 
Всяка пета жена не иска да отслабва
snimka netinfoВсяка пета жена не иска да отслабва
Въпреки, че съвременния начин на живот и модните тенденции налагат разбирането, че жената трябва да е слаба, а ако е възможно най-добре да има и плоско коремче, се оказва, че не всички жени поставят красивата фигура като цел номер едно в техния живот.
 
Най-добрите упражнения за отслабване
seksi tqloНай-добрите упражнения за отслабване
Отслабването и красивото тяло в последните 10 години се превърнаха в тема номер едно сред мъжете и жените. Добре оформеното и стегнато тяло има важно значение за самочувствието на хората, но и не само. Добре подържаните хора със стегнато тяло имат по-малко здравословни проблеми, правят по-често секс и като цяло са по щастливи. Ако през последните няколко месеца или дори години сте позанемарили вашето тяло, то нека да ви помогнем да постигнете реално отслабване и стягане на тялото с нашия топ три на упражненията за отслабване.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата