Начало Болести и Лечение
Болести и Лечение
Треперенето издава здравословни проблеми
здравеХората треперят по различни причини, най-често се наблюдава треперене на ръцете, по рядко се наблюдава треперене на цялото тяло, но при всички обстоятелства за да започне тялото ни или части от него да треперят има определена причина. Доброто опознаване на причините за настъпване на треперене може да разкрие пред нас болести още в самото им зараждане.
 
Кърлежи и комари нападат децата
кърлежи и комариОще от средата на месец април много майки започват да се притесняват за децата си. Причината поради която родителите са с повишена загриженост това е наплива на кърлежи и комари по родните паркове и градини.
 
БРАДАВИЦИ
bradavicaКогато кожата е дори и малко наранена, влажна и омекнала вируси може да проникнат в нея. В този участък кожата започва да расте в неправилна форма и така се появяват брадавиците.
 
Алопеция ареата при жените
alopeciq areataАлопеция ареата е сравнително рядко срещано заболяване, сред обикновените хора по широко се използва наименованието гнездово оплешивяване. Симптомите на заболяването са ясно видими – обикновено по-главата се получават гнезда в които косата напълно опадва. Огнищата на алопеция ареата може да бъдат няколко. Заболяването се регистрира при жени и мъже.
 
ДИАГНОЗА - ДРИНКОРЕКСИЯ

жениПрез последните години зачистиха случаите на дринкорексия.

Що е дринкорексия?

Дринкорексията е хранително разстройство. Младите момичета между 14-25 години са най-застрашени от тази болест.

Преди да се разболеят момичетата  се лишават от храна за известно време или се подлагат на изтощителна диета, за да отслабнат. Но за сметка на  това си позволяват употребата на по-големи количества алкохол, като си мислят, че така няма да натрупат килограми.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 10 от 39
отслабване с лепенки

Още по темата