Начало Болести и Лечение
Болести и Лечение
Червена боровинка при проблеми с пикочните пътища
borovinkiЧесто срещан проблем особено при жените е уронарната инфекция. Тя се причинява най-често от бактерията Escherichia coli. Тези бактерии полепват по пикочните пътища и образуват колони, които водят до редица възпаления и болки при жените. Един от начините да се предпазите от инфекции на пикочните пътища е като използвате ценните свойства на червената боровинка.
 
Рак на кожата при хората
рак на кожатаПрез последните 20 години процента на хората страдащи от рак на кожата значително се е увеличил. Причината според световната здравна организация е увеличеното слънце греене и изтъняването на озоновия слой, който предпазва земята от вредните слънчеви лъчи.
 
ВНИМАНИЕ – МИКРОБИ В ХРАНАТА !!!
хранаГорещото време през лятото изисква по-внимателно отношение към храната, която консумираме. Когато тя се оставя няколко часа на стайна температура, микробите в нея се намножават и отделят токсини, приети от човека се получава хранително отравяне.
 
БОЛЕСТИ И ИНФЕКЦИИ ПРЕЗ ЛЯТОТО
стомахЛятото е свързано с много удоволствия, но крие и някои рискове за здравето.

Най-честите зарази, които се пренасят при посещение на басейни или при почивка на море, са летен грип, гъбични инфекции, болести предавани по полов път, стомашночревни инфекции.

 

 
УЖИЛВАНЕ ОТ ПЧЕЛА ПЪРВА ПОМОЩ
пчелаПрез лятото жилещо насекомо може да налети на вас не само навън – в кварталната градинка или парка , но и у дома ви, заблудено от широко отворените прозорци.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 39
отслабване с лепенки

Още по темата