Начало Болести и Лечение
Болести и Лечение
Артроза болки в ставите
artrozaАртрозата е заболяване, което засяга хората в зряла възраст, но понякога може да се наблюдава и при хора в активна възраст. Заболяването засяга предимно ставите. Артрозата е прието за дегенеративно заболяване, защото се развива и задълбочава с напредването на възрастта. Засяга предимно ставите и се дължи на тяхното износване.
 
Имунизационен календар на Република България - Задължителни имунизации

имунизацииВ България действа Национален Имунизационен календар, който е в съответствие с НАРЕДБА № 15 ОТ 12 МАЙ 2005 Г. ЗА ИМУНИЗАЦИИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Всички задължителни имунизации са описани в долната таблица.

 

 
Лош дъх в устата причина за поява и лечение

losh dahМоже би няма нищо по неприятно от това да имате лош дъх и вкус в устата. От една страна на вас ви е неприятно, от друга страна ще изпитате неудобство да комуникирате с околните или още по-лошо да се целувате с любимия човек. За да избегнем този неприятен момент е нужно да установим, какво точно води до лош дъх в устата и какви са механизмите за справяне с този проблем.

 
Причина за болезнена менструация и стерилитет

маткаПричина за болезнена менструация и стерилитет

Често болезнена менструация може да се дължи на заболяването ендометриоза. в най-общ смисъл това представлява нарастване на лигавицата на матката. Лигавицата на матката покрива вътрешните стени на органа и се нарича ендометриум. За ендометриоза се говори, когато тази специфична тъкан се разпространи извън матката и покрие органи като - фалопиеви тръби, яйчници, черва, пикочен мехур и др.

 
Кървящи венци – симптоми и лечение
venciКървящите венци е може би един от най-често срещаните дентални проблеми. Много хора, страдат от това заболяване, а когато лечението му е лесно, много от хората все още не са забелязали, че страдат от кървящи венци.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 39
отслабване с лепенки

Още по темата