Начало Семейство
Семейство
Ревящо бебе, как да успокоим ?
revqsto deteРевящо бебе, как да успокоим ?

Всяка първа бременност казват, че е трудна, но отглеждането на първото дете винаги е най-голямото изпитание и за двамата родители. Ако наскоро сте станали родители за първи път сте се сблъскали с непрекъснатия рев на вашето малко съкровище, който се повтаря всеки ден и нощ. Може само да ви поздравим добре дошли в отбора на недоспалите и изнемогващи родители! Ако непрекъснато прилагате съвети от бабите и близки, но нищо не помага то тази статия ще се опита да ви предложи няколко метода с които да успокоите ревящото бебе.
 
Безвредни бои за яйца от природата

боядисване на яйца с природни продукти

Безвредни бои за яйца от природата

Боядисването на яйца е една от най-старите традиции в християнския свят. Яйцата се боядисват от малки и големи в четвъртък или събота непосредствено преди големия християнски празник Великден. Всеки от нас решава сам как да боядиса яйцата, за това сме решили да ви предложим една алтернатива на евтините бои за яйца, които се продават в магазините.

 
Как да си направим сами мартеница
мартенициКак да си направим сами мартеница
С наближаването на март месец всички започват трепетно да купуват мартеници, малко от хората обаче се сещат да си направят сами у дома мартеници, които са по-ефектни от купените и със сигурност много по ценни. Друго голямо предимство на домашните мартеници е, че цялото семейство може да вземе участие в изработването им, което да сплоти семейния дух, а и родителите да обърнат малко повече внимание на децата.
 
Телевизията прави децата агресивни и неспокойни

televiziq deteТелевизията прави децата агресивни и неспокойни
Често психолозите съветват родителите, да ограничават времето прекарано пред телевизора на своите деца. Последни проучвания подкрепят напълно техните изказвания. Установено е, че децата които гледат телевизия повече от 5 часа в денонощието са по-изнервени и агресивни от тези, които прекарват по-малко време. Установено е още, че децата, които злоупотребяват с телевизионните програми и часовете пред малкия екран имат агресивно поведение, което се наблюдава при възрастните хора - блъскане, удряна, нервни изблици и пр.

 
Бебешко столче за кола, как да го изберем

столче за колаС нарастващия брой пътни инциденти, превръщат моторните превозни средства в една опасна обстановка за децата, добре е да имаме това на ум и да защитим максимално малките сладури по време на път. Едно от най-важни предпазни средства за детето това са бебешките столчета за кола. Според правилника за движение по пътищата, превозването на малки деца става единствено и само в специални столчета с обезопасителни колани.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 10
отслабване с лепенки

Още по темата