Начало Семейство
Семейство
ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО
bebe

ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО

Имате бебе! Значи сте най-щастливия човек на света. Покрай радостта си обаче /особено ако ви е за първи път/ сигурно изпитвате и страх, неувереност, задавате си многобройни въпроси. Да, това е нормално - всекидневните грижи  за новороденото пораждат куп притеснения сред младите майки. Предлагаме ви някои съвети, които ще ви помогнат да се справите с предизвикателствата в отглеждането на пеленачето през първите месеци.

 
Четете книги на децата

chetete na decataЧетете книги на децата

 

Още от самото раждане на децата, специалистите психолози  споделят, че е хубаво родители да започнат с четене на книжки. Като според тях това допринася за връзката между родителя и новороденото. Макар и все още да не разбира какво точно му говорите, детето свиква с майчиния и бащиния глас.

 
Лечение на домашни любимици

 

домашен любимецКакто и хората, домашните животни също могат да се лекуват с натурални антибиотични средства. Предимствата на билковите антибиотични средства са многобройни - Срещат се навсякъде в природата. Натуралните антибиотици  за разлика от синтетичните са ефикасни не само против бактерии, но и против вируси и болестотворни гъбички. Много от билките укрепват същевременно и имунната система. Тъй като са естествени продукти, билките не се превръщат в опасни за екологията отпадни продукти,

 
Изберете вашия домашен любимец

domashni jiwotniДомашен любимец

Избора на домашен любимец не е лек особено, когато в семейството има малко дете. Изборът върху домашно животно трябва да се съобрази с редица фактори като това са най-вече възприемчивостта на детето спрямо животното, и да се осигури здрав и стабилен живот на домашния любимец. В никакъв случай не трябва да си вземате животно за което след време няма да може да се грижете.

 
МАЙЧИНСТВОТО НИ ПРАВИ ПО УМНИ

mai4instvoМайчинството може би прави жените по-умни и помага за предотвратяване на деменцията в старческа възраст, обливайки мозъка със защитни хормони. Тестове върху гризачи демонстрираха, че тези които са отгледали две или повече  с малки, показват значително по-добри резултати при тестове на паметта и уменията от онези, които не са имали бебета, а в мозъка им се наблюдават промени, които предполагат, че те може би са защитени от заболявания като

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 9 от 10
отслабване с лепенки

Още по темата