Начало Семейство
Семейство
ДОБРАТА САМООЦЕНКА – КЛЮЧ КЪМ РАЗВИТИЕТО НА ДЕТЕТО

детеНай-ценният дар, които можете да дадете на своето дете, е добрата самооценка. Успехът спохожда хората, които харесват себе си. Помогнете на детето да се почувства ценно – общувайте с него, играйте заедно, четете или просто го слушайте.

 

 
СЕКС ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ?

бременностПовечето бременни жени се страхуват да правят секс по време на бременността си. Те се притесняват, че половият акт ще навреди на тях или на бебето.

 

Ако бременността протича нормално, няма причина да ограничите половите контакти. Ако след преглед гинекологът не ви предупреди, че известно време трябва да се откажете от интимността, това означава, че може да се любите както досега. Ако специалистите ви препоръчат въздържане, попитайте дали това означава, че трябва да се откажете от пълен полов живот, или са ви позволени ласки, които водят до пълен оргазъм.

 
НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

у4илищеЛятото вече е към края си, а това означава , че наближава новата учебна година. Събитие което традиционно предизвиква смесица от нетърпение, вълнение, страх и съжаление колкото у учениците, толкова и у родителите. Ако сте родител, знаете отлично, че в дните преди 15 септември ви предстои доста работа. Пазаруване на дрехи, раници и други необходими  за училище неща, настройване към нов режим на спане и хранене, определяне на вечерен час, налагане на правила за писане на домашни, гледане на телевизия и стоене пред компютъра – списъкът от задачите ви се струва безкраен.

 

 
ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН КАКВО ДА ПОГОТВИМ

pyrvolakТри месечната лятна ваканция се отразява добре на децата. Но те загубват доста от придобитите навици . Доста от децата посрещат стресирани началото на учебната година. Затова ще е добре да подготвите синовете си и дъщерите си за новата учебна година още в началото на септември. Предлагаме ви няколко практични съвета;

 
СЛЕДРОДИЛНА ДЕПРЕСИЯ

родилкаОколо и след раждането при жените  се появява депресия.  Следродилната депресия е свързана със свръх раздразнителност, умора, проблеми със съня. Не се знае точният брой на жените страдащи от нея, но се знае, че е едно от най-често срещаните усложнения.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 10
отслабване с лепенки

Още по темата