Начало Семейство
Семейство
МОГАТ ЛИ ДА ХОДЯТ НА ПЛАЖ БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ?
plaj jeniМного жени, които очакват дете се питат дали не е опасно да прекарат лятната си почивка край морето.

Лекарите са единодушни, че ако имате някакви оплаквания, е по-добре да си останете у дома. В случай че сте в отлична форма, бихте могли да си позволите ваканция, стига строго да спазвате някои правила:

 

 
ДЕТЕТО И КОМПЮТЪРА
dete-kompityrВсеки родител си задава въпроса – Кога детето му да седне пред компютъра?...Коя възраст е най-подходяща? …Колко време да стои пред компютъра така, че да не си навреди?....
 
Как се прави момиченце?

bebe momicheСред хората битува едно желание първото дете да е момче, защото момчето се гледало по-лесно изисквало по-малко грижа, а от 16 годишна възраст мъжете са самостоятелни докато върху едно момиче има много повече грижи - разбира любов, приятелки, доверие, неразбиране. Но все пак има много хора, които предпочитат да си имат момиченце и най-вече младите майки. Защото момиченцето може да се превърне не само в тяхна дъщеря, но и в тяхна приятелка.

 
КОЖНИ ОБРИВИ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ
obriviПо време на бременността, промените в кожата са чести. Много от тези кожни промени са нормални по време на бременността и не трябва да се бъркат със заболявания по кожата или обриви.
 
ОТСЛАБВАНЕ - НАДНОРМЕНО ТЕГЛО ПРИ ДЕЦА
наднормено теглоЕдно от задълженията на родителите е да научат децата си да се хранят пълноценно и балансирано. Това е голямо предизвикателство за родителите в свят, където чипсовете, хамбургерите и захарните лакомства са на първата редица в магазините.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 10
отслабване с лепенки

Още по темата