Начало Коса и стил
Коса и стил
Ефектни къдрици с маша - Прическа
къдрициАко ви предстои излизане или специален повод може да разнообразите прическата си с ефективни и много красиви къдрици. Къдренето с ролки остана в историята, този ефект лесно и бързо може да постигнете с машата за коса. Машата за коса има редица предимства пред ролките за коса едно от най-важните това е бързината с която се достига до желаната прическа, нужни са ви около 15 минути за да накъдрите косата.
 
Маска за изтощена коса
маска за косаМаска за изтощена коса
Изтощената коса губи обем, лесно се омазнява дори само, когато любимия човек прекара пръсти през нея. Друг симптом, че косата ви е изтощена това е бавния и растеж. При някои жени се наблюдава слаб косопад или по-скоро накъсване на косъма, това може да се дължи и поради неправилно хранене. За да върните блясъка на косата си да я освежите и подхраните в дълбочина е добре да си направите подхранваща маска за изтощена коса.
 
МАСКИ ЗА ИЗТОЩЕНА КОСА

kosa i stilПрез зимата косата видимо променя своята структура, загубва блясъка, еластичността си и здравината. Затова е добре да я подсилите с маски. Може да си ги приготвите и в домашни условия. Редовната им употреба веднъж седмично дават видими резултати.

 
Маска за растеж на косата с тривитаминол

маска за косаМаска за растеж на косата с тривитаминол
В резултат на дълго третиране на косата с бои, използването на сешоари, лакове и гел, нашата коса страда, изтощава се и започва да расте все по-бавно. А всяка жена мечтае да има дълга и здрава коса изпълнена с обем. Растежа на косата се забавя и от други фактори, като дължина на косата, здравословно състояние и прочие. Ако искате обаче да имате бърз растеж на косата ще ви споделим една рецепта за домашна маска за коса за бърз растеж и подхранване.

 
Маски за бърз растеж на косата
Byrz rastejКосата за всяка жена е важна, но дългата коса често е изтощена особено, ако я боядисваме или сушим със сешоар. Често фризьорите ни съветват да скъсим косата си, за да може да расте по-бързо да бъде по-жива и по здрава. Но ние ще ви предложим няколко маски за коса с помощта на които ще подхраните косата си и тя ще засияе.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 12
отслабване с лепенки

Още по темата