Начало Коса и стил
Коса и стил
КАК ДА ИЗПРАВИМ КЪДРАВАТА КОСА

 kosaДва са начините, с които можете да изправите непослушната къдрава коса.

Първият, които предлагат професионалистите, е траен и с химикали – с високоалкални продукти. Изправената по този начин, коса държи около 3 месеца. Специалистите съветват дамите да се въздържат от трайното изправяне, защото отслабва структурата на косъма и това може да доведе до накъсването му.

 
ГРИЖИ ЗА КОСАТА ПРЕЗ ЕСЕНТА И ЗИМАТА
KOSAВ студените дни косата се стресира от температурните разлики. Физиологичните процеси се забавят и това се отразява на прическата. При ниски градуси кръвообръщението на кожата на главата работи на бавни обороти и косъмът не се храни пълноценно. А влезем ли в топлия офис, косата се дихидратира от сухия въздух.
 
ЗДРАВА КОСА И СЛЕД ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ
косаКрасивата жизнена коса е признак на добро здраве. Известно е обаче, че през лятото косите ни са особено податливи на увреждане –UV лъчи, пясъка, солената морска вода….всичко  което ги прави сухи и чупливи и някак безцветни. Как да им помогнем?
 
КАК ДА СИ НАПРАВИМ КРАСИВА ПРИЧЕСКА

красива прическаЖеланието ви е да направите нещо по различно с правата коса. Вдигнете я на елегантно кокче. Това никак не е трудно, ако следвате нашите съвети.

Дължината няма значение – косата ви може да не е много дълга, да е до раменете или да пада към кръста. Фризурата е приложима, но в зависимост от обема и докъде е ще се промени формата. Принципът за направата на кока обаче е един и същ. Все пак при тежки и дълги коси се изисква по голяма фиксация.

 
Късите прически са на мода
къса коса прическиМного жени се притесняват да кажат чао на дългата си коса, защото се притесняват как ще ги приемат останалите хора в новия им стил - късо подстригана. Все пак мили дами и късата прическа има много предимства освен, че късата прическа остава на мода и тази година.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 12
отслабване с лепенки

Още по темата