Начало Свободно време
Свободно време
Идеи за семейни почивки през празниците
почивки планинаИдеи за семейни почивки през празниците
Винаги когато се натрупат повече почивни дни е идеално време за семейни разходки из различни красиви кътчета в България или съседните страни. Избора на почивно място обаче не е лесен. Планина или море, културен туризъм или място което да осигури забавление на всеки един от членовете на семейството.
 
ДА СИ ПОСАДИМ АНАНАС!

ananasКупили сте си ананас от магазина. Когато го хапнете не изхвърляйте горната част на плода с листата. Може да ги засадите и така да се сдобиете с красиво стайно растение.
Вижте как да го засадите.

 
ГРИЖИ ЗА ПАЛМИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

палмиПалмите изискват специални грижи през зимата, ако искате да ги съхраните.

Палмите са изключително светлолюбиви, затова ги поставете близо до прозореца. Добре е той да не е със северно изложение. Ще се наложи да увеличите изкуствено светлата част  на денонощието с допълнително осветление. Препоръчително е луминисцентна лампа.

 
Пожелания за рожден ден от сърце
пожеланияИмаме приятел с рожден ден това е супер, но след мъката какво да му купим за подарък идва следващата голяма мъка пред, която се изправят повечето хора, това е как да напишем ефективно, оригинално и най-вече запомнящо се послание на картичката за рожден ден. Да се измислят пожелания за рожден ден не е лесна работа, особено ако искате да излезете от типичното клише „Честит Рожден Ден, да си жив и здрав” или с пожелания за много здраве и любов.
 
Снимки на секси мъже

myheМного от жените се притесняват да разглеждат снимки на красиви мъже особено, ако са обвързани. От друга страна мъжете изгарят от желание да разглеждат какви ли не снимки на голи жени, според нас това е неправилно, жените също могат да разглеждат менюто и да си харесват. Поради тази причина решихме да подготвим малка галерия със снимки на изключително секси мъже, поне по нашия вкус. А какво му трябва на един мъж освен хубаво стегнато тяло със здрави мускули, чаровен поглед и нежна усмивка. Оставяме ви да се насладите на следващите няколко снимки.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 11
отслабване с лепенки

Още по темата