Начало Свободно време
Свободно време
ПЕТТЕ НАЙ-ПОЛЕЗНИ НАПИТКИ ПРЕЗ ЛЯТОТО

вода в жегитеМИНЕРАЛНАТА ВОДА с ниско съдържание на соли най-добре утолява жаждата в горещо време. Хладката минерална вода няма равна на себе си по утоляване на жаждата. Тя освежава , стимулира апетита  и дори премахва умората. Най-подходяща е трапезната минерална вода. т.е. да съдържа не по-вече от един грам минерали на литър. Или лечебна минерална вода с минерализация не по-вече от 4 г. на литър. Водата, която съдържа повече от 7 г. соли на литър, не утолява жаждата. Тя трябва да се пие само по указание на лекар.

 
СЛЪНЦЕТО - НОЖ С ДВЕ ОСТРИЕТА

слънцеБледата кожа, някога белег на аристократизъм, отдавна не е на мода. Златистият загар днес говори за спортен дух в здраво и красиво тяло.Здравословният ефект на небесното светило е добре известен. Топлите му лъчи активизират обмяната на веществата, подобряват кръвообращението и дишането, укрепват имунната система. Липсата им е една от причините за детският рахит. Под въздействието на слънцето организмът бълва хормона на щастието - серотонин.

 
МИНЕРАЛ СПОРЕД ЗОДЯТА

минералиМинералите са древните творения на майката природа. Човек започва да ги използва за направа на оръдия на труда, а по-късно за направа на накити. Най-старите данни за използване на минералите като лечебно средство са намерени върху египетски папируси, датирани към 16 в.пр.н.е. Други папируси от 13-10 в.пр.н.е. дават сведения, за използване на стрити на прах минерали за налагане на рани, за използване на скалпели от обсадин. Минералът може да направи човека щастлив, но може и да го убие.

 
Пазарувай само в добро настроение
пазаруванеИзвестен факт е, че всяка жена обича да пазарува, за някои това е мания, за други жени пазаруването е само хоби, но факт е, че  за пазаруване се отделя не малка част от семейния бюджет.

Специалистите подсказват обаче, че шопинк терапията има положителен момент за жените само в първите два дена след покупката. Оказва се, че жените изпаднали в депресия и отчаяние купуват неща, които не са им от полза, а дори пазаруват неща които не биха облекли. Така с течение на времето гардероба се запълва с куп не полезни неща.

Какво може да направи всяка една жена с така наречения “шопинкагон” ?

 
Купонджика след брака
partyЖивота върви неуморимо на пред свършиха тинейджарските години. Зрелия живо настъпи с пълна сила, а купоните и веселите сбирки с приятели останаха съвсем на заден план, покрай домакинската работа и грижата за отглеждане на децата. Трябва ли жената да се зароби в кухнята ? Разбира се, че НЕ ! Дори и след 25г, а дори защо не и след 35г. жената има нужда от забавление. На всеки му се полага почивка и малко забавление. Какво може да направите по този въпрос - ето и нашите съвети:
 
Още статии...
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 10 от 11
отслабване с лепенки

Още по темата