Начало Свободно време
Свободно време
ХРИЗАНТЕМАТА – ЗЛАТНОТО ЦВЕТЕ НА ЕСЕНТА
хризантема

Хризантемата е едно от най-древните растения. Златното цвете, така наричат гърците хризантемата. Тя е едно от най-древните цветя, което краси и до ден днешен градините.

 

Известни са ни много разновиности, които се различават по устройството на цветовете, времето на цъфтежа и по други особености.

 
Купи изгодно! Пазарувай групово!

grupovo pazaruvaneПо време на криза в България се появи нов вид web сайтове, чиято единствена цел е да улеснят потребителите като предлагат изгодни и много евтини оферти. Не сте чували още за тези сайтове? Е тогава тази статия е точно за вас в нея ще ви разкажем как да си позволите различни глезотии и то на изгодна цена.

 
ЧИСТОТА В ДОМА

 

chistotaПовечето хора са свикнали да възприемат пролетта като идеалното време да направят основно почистване на дома си. Подготовката за зимния сезон обаче също изисква сериозна работа в тази посока. Почистването на дома по това време на годината е важно поради две основни причини.

 
ПОДГОТВЯНЕ НА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА

liubimecВ края на есента организмът на домашните любимци започва да се пренастройва на зимен режим. Как да им помогнем?

 

Заради студеното време кучетата се запасяват с допълнителен слой подкожна мазнина и ядат повече от обикновено. За да не трупат наднормено тегло, не пропускайте нито една разходка. Ако домашния любимец е от порода, нуждаеща се от топло облекло, при минусови температури не го извеждайте необлечено. Зиме лапите и на малките, и на големите кучета са изложени на риска да бъдат разядени от химикалите против заледяване. Решението? Обувки за кучета или намазване на лапите с мазнина.

 
ВАКАНЦИЯ ДАЛЕЧ ОТ ЦВЕТЯТА

cveteЛятото е в разгара си и вие вече сте на отпускарска вълна. Куфарите почти са стегнати, резервациите са направени, билетите до избраното от вас място за почивка са купени. Има само един проблем, които ви притеснява - какво правите с прекрасните си стайни и градински цветя? Безспорно най-лесно би било, ако намерите кой да се грижи за тях, докато отсъствате, но предвид отпускарският сезон това не винаги е възможно.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 11
отслабване с лепенки

Още по темата