Начало Свободно време
Свободно време
ДЮШЕЗНЕЯ – ЦВЕТЕ
дюшезнияДюшезнея е многогодишно растение със стелещи се клонки. У нас е малко популярно. То е интересно и красиво, особено с ярките си червени плодчета. Най-напред цъфти през лятото с жълти цветчета, а след това се образуват плодовете. Тези плодчета могат да се ядат, но са безвкусни.
 
КАК ДА ЗАЛИЧИМ УМОРАТА

pochivkaДинамичният начин на живот, работа до късно пред компютъра, приятелски партита или просто страдате от безсъние…..Това всичко води до преумора, която най-вече личи в очите. Как да си възвърнем свежестта и бодростта?..

Предлагаме ви бързи процедури и подходящ макиаж , които ще заличат следите от умората.

 
ОТГЛЕЖДАНЕ НА БОНСАЙ В КЪЩИ
bonasaiБонсая е екзотично дърво.Предлагаме ви няколко съвета в отглеждането на бонсай в къщи.

Когато купувата бонсай, питайте дали  се отглежда на открито или на закрито

 

Тези които се отглеждат на открито имат същите изисквания, като обикновените дървета . Те имат нужда от повече слънце и светлина. Внасяйте бонсая само при големите студиве или слани и то не за повече от една нощ.

 
Пожелания за рожден ден жени

пожелания за рожден денВсеки път, когато наш приятел има рожден ден се чудим не само какво да му подарим, а и какво да му пожелаем. Причината за да бъдем в такава ситуация е, че днешния съвременен свят човек изобилства от всички. Обикновено повечето пожелания на картичките за рожден ден съдържат пожелания за повече пари, верни приятели и истинска любов. Но тези пожелания са леко изтъркани.

 
ДА ПОДГОТВИМ РОЗИТЕ ЗА ЗИМАТА

розиРозата е прекрасно цвете. Вирее в цяла България. Повечето от нас имат рози в градините си. Те са лесни за отглеждане, но и малко капризни.

 

През есента трябва да подготвим розата за зимен сън. Това трябва да стане до края на октомври. Подготовката на розата за зимуване представлява подрязване и подготвяне на укритие.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 11
отслабване с лепенки

Още по темата