Начало Свободно време
Свободно време
Взрив на летището в Бургас

взрив бургасВзрив на летището в Бургас

18.07.2012 / 18:01

Взрив избухна на летището в Бургас. По наша неофициална информация е взривен автобус с хора. Има пострадали, вероятно и жертви.

 
И В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ИМА ПРАВИЛА ЗА ПОВЕДЕНИЕ
социални мрежи жениБлагодарение на интернет и социалните мрежи много хора днес почти нямат личен живот. Те постоянно качват нови и нови снимки, споделят мисли и чувства, излагат на показ своите  преживявания. Може с месеци да не сте срещали някой познат, но да знаете какво се случва в живота му, тъй като и двамата си  имате профили във Фейсбук. Има неща обаче които не  бива да се побликуват в социалните мрежи не само заради съображение за сигурност, а и заради личното ви спокойствие.
 
ЛЕТНИ КАРАМФИЛИ - ОТГЛЕЖДАНЕ

leten karamfilЛетните карамфили достигат височина 20-30 см. Те имат характерни тесни листа и нежно назъбени цветове върху силни стъбла. Някои сортове летни карамфили имат червени’’очички’’ или бяло по края. Всички сортове летни карамфили се култивират едногодишно.

 

 
Декоративен джинджифил
ДжинджифилМного от вас сигурно познават джинджифила най-вече като подправка, която широко се използва в кулинарията. Други от вас може да са се сблъсквали с джинджифила покрай полезните му лечебни свойства при облекчаване на симптомите на артрит или за намаляване на тегло. Има обаче още един вид джинджифил, който е по популярен сред средите на любителите и професионалните градинари, а имено декоративния джинджифил Hedychium gardnerianum.
 
Отглеждане на цветя на балкона
otglejdane na cvetqГоляма част от домакините в големите градове имат малки градинки на своите балкони. Ако и вие сте решили да започнете да отглеждате цветя на балкона е важно да се съобразите с няколко неща. На първо място важно е балкона дали е остъклен или не е. Свтлиния и топлиния режим на терасата също има важно значение при отглеждането на цветя.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 11
отслабване с лепенки

Още по темата