Начало Тя звездата
Тя звездата
Как да увеличим сексуалните си контакти с половинката
любовКак да увеличим сексуалните си контакти с половинката
Сексуалния контакт между двама влюбени е изключително важен. От една страна добрия секс заздравява връзката и поддържа любовта жива. С времето обаче сексуалният контакт между двойките намалява, особено след раждане на първото дете. Ако и при вас желанието за секс е изчезнало е време да си припомните изтръпващото усещане от секса.
 
Коя любов е на изчезване

любовКоя любов е на изчезване
Любовта е едно от чувствата, което човек изпитва и вярва, че е истинско и силно, но учени от Великобритания установяват, че все по-малко хора се омъжват/женят за човека, който са обичали като тийнейджъри. Младите семейства в Европа са все по-рядко срещано явление, а мнозинството гледат на двойките, които са се бракосъчетали преди 25 като луди и като хора, които правят своята грешка.

 
Праскови - обелете ги лесно и бързо
plodove praskovaПраскови - обелете ги лесно и бързо
В началото на горещите летни месеци по родните пазари се появява един от любимите плодове на малки и големи - прасковата. Истинкаста праскова има специално мъхесто покритие, което дразни кожата, а при консумация може да подразни и лигавицата в устата.
 
Как да разнообразите връзката си
liubovna vrazkaКак да разнообразите връзката си
Всички знаем колко са сладките първите месеци от любовта, всичко което правим с любимия човек ни изглежда забавно, интересно и ново, но след шестия месец като, че ли любовта малко по-малко умира и бива заместена от неприятния вкус на сивотата в този живот. А какво да кажем за дългогодишните бракове, в които най-интересното занимание е да се скараш с мъжа си. Скуката и монотонността убива красотата на любовта, ако и при вас искрицата любов тлее едва – едва или искате да запазите любовта силна още дълго време, то нека да ви споделим няколко идеи  как отново да бъдете интересни един за друг и да поддържате не изгасващия огън на любовта.
 
Как да сме перфектни на работно място през пролетта
работаКак да сме перфектни на работно място през пролетта

Пролетта е време през което работоспособността на хората намалява. Времето е прекрасно, а желанието за работа е малко. Но това е и най-доброто време в което може да извлечете максимални бонуси и предимство пред останалите ви колеги и да се харесате повече на вашия шеф. Особено полезна е тази статия за хора, които ще се състезават за повишение в службата.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 24
отслабване с лепенки

Още по темата