Начало Тя звездата
Тя звездата
Шест уникални маникюра

manikiurВсяка жена иска да има перфектните ръце с добре оформен маникюр. Единствено хубавата форма обаче не ни прави уникални, нужно е също така да полагаме грижи на нокътната пластинка и не на последно място да бъдем лакирани в зашеметителни форми, които се постигат трудно в домашни условия!

 
Татуировки 2012 идеи

татуировки кръст коремТатуировките винаги са изкушавали млади и стари. Култа към татуировките датира от дълбока древност и до днес има редица древни племени обичаи свързани с направата на една или друга татуировка. При племето Маори всеки член на общността след навършване на пълнолетие задължително получава татуировка, а всяка година татуировките се увеличават с една.

 
Актуални идеи за маникюр
manikiur aktualenМаникюра изключително много говори за настроението на една жена. Когато жените са тъжни обикновено не обръщат голямо внимание на маникюра, други се лакират в тъмни и студени цветове, които отразяват душата и. Когато обаче една жена е влюбена, когато слънце грее в душата и тя отделя изключително много време за направата на своя маникюр.
 
Прически 2012 година

kosa pri4eskiЕто, че в началото на годината вече модния свят се събужда и освен модата сред обувките и дрехите, модата сред прическите започва да диктува правилата за цялата следваща 2012 година. Тука е времето и ние да ви представим модните тенденция за следващата пролет в прическите.

 
Татуировки 2012
татуировкиЕто, че от самото начало на новата 2012 година решихме да споделим с вас няколко нови тенденции, а и нови идеи за тези от вас, които са решили да разнообразят визията си с нова татуировка.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 6 от 24
отслабване с лепенки

Още по темата