Начало Тя звездата
Тя звездата
Маникюр с ефект космос
manikiurПиснало ви е от еднообразният лак върху вашия маникюр, искате нещо различно и модерно, нека да ви помогнем да си направите един космически маникюр. Той стои много ефектно и е подходящ, както за ежедневието, така и за по-официални случай.
 
С КРАСИВИ КРАКА ПРЕЗ ЛЯТОТО
krasivi krakaРазголени през лятото, краката са звездата на плажа. Подчертайте прелестта им като се погрижите повече за тях.

Изоставени и скрити през по голямата част от годината, краката често  не изглеждат в най-добрата си форма, когато се озоват оголени.

Ако нямате време за педикюрист, положете сами някои грижи за краката си.

 

 
Как да изберем бански костюм
банскиКак да изберем бански костюм

избора на бански обикновено е много труден, защото този тип дреха трябва да подчертае предимствата на женското тяло и красивите форми, разбира се ако сме от късметликите с пропорционално тяло без излишни мазнини, а освен да подчертава предимствата ни банските костюми трябва да са така избрани, за да могат да скрият несъвършенства по тялото ни, а всяка жена ще намери редица такива, дори и да има перфектно тяло.
 
Какво е нужно за бели зъби
избелване на зъбиЗа съжаление зъбите променят цвета си. Тази промяна се дължи на вътрешно и външно оцветяване на зъбите.

 

Вътрешното оцветяване на зъбите се дължи на отлагане на багрила в структурата на дентина и емайла на зъбите. Доказано е, че ако бременна жена  взема антибиотици от тетрациклиновата група, то детето ще има жълтокафяво до тъмносиво-синкаво-черно оцветяване на временните и постоянните зъби.

 
БИЖУТА ЗА ЛЯТОТО
бижутаТоплите месеци са най-благоприятни за носени на по голям брой бижута, защото през този период те са  не само най-забележими, но и способността им да трансформират таолета е най-голяма. През това лято ще са на мода разнообразни по форма и тип кулиета, обеци, гривни, пръстени и други видове накити. Ето за какво по конкретно става дума:
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 24
отслабване с лепенки

Още по темата