Начало Тя звездата
Тя звездата
ЗА БЛЕСТЯЩА УСМИВКА
Не забравяйте да миете зъбите си  всяка сутрин и вечер по 2-3 минути, използвайки ефикасна паста за зъби. Правилното миене на зъбите е от венците по посока на зъбите, докато за почистване на разстоянието между зъбите можете да използвате копринени нишки. Неприятно е когато се появи кариес. Той се появява поради неправилно миене на зъбите, бактериите по повърхността им формират вредни киселини.
 
НЕ СЕ ГНЕВИ, А СЕ УСМИХНИ

usmivkaКогато сме сърдити и разгневени, в организма ни се отделя адреналин, пулсът се учестява, дишането-ускорено, кръвното налягане се повишава и кръвта се насочва към мозъка, сърцето и мускулите. Отделя се веществото кортизол, което сгъстява кръвта и повишава риска от сърдечни кризи, киселинността в стомаха се повишава и увеличава риска от болки, гастрит и язва.

 
МАНИКЮР НА РАБОТНОТО МЯСТО
manikiur Всяка жена се стреми нейните ръце да бъдат идеално подържани, един от елементите на изящните женски ръце това е маникюра. За съжаление обаче често работодателите карат жените да ги изрежат с оправдание “Спецификата на работа го изисква”. Всъщност се доказа, че маникюра (когато е в рамките на нормална дължина), не пречи. За пример машинописка с маникюр около 1см може да изпише свободно толкова думи колкото и без нокътя. Разбира се обаче има редица
 
« НачалоПредишна21222324СледващаКрай »

Страница 24 от 24
отслабване с лепенки

Още по темата