Начало Тя звездата
Тя звездата
Всяка втора жена се притеснява да се съблече по бански
banskiВсяка втора жена се притеснява да се съблече по бански

Почти 50% от жените, признават пред анкетиращите, че се притесняват да се пуснат свободно по бански на плажа на морето или пред басейна в родния град. Около 30% от анкетираните жени споделят, че банските ги притесняват много повече, от това да се пуснат по невино бельо пред симпатичен мъж, когато са с него за първи път.
 
Как да се спасим от пролетната умора
umoraОще в самото начало на пролетта, когато слънцето започне да се показва освен усмивките по лицата ни, доста често започваме да се прозяваме. Това е времето в което ни наляга пролетния мързел или наричан за по-галено пролетна умора.
 
Изневярата по-ефективна за отслабване от диетата

iznevqraИзневярата по-ефективна за отслабване от диетата
Думата изневяра е в черния списък но много домакини. Изневярата сама по себе си се приема като лош акт от обществото, защото може да разруши връзката ви, да унищожи семейното щастие и хармонията в него. Но изневярата има положителен ефект, за всички тези дами, които искат да постигнат истинско и трайно отслабване. При анкетно проучване (което е доброволно) се оказало, че малко над 60% от жените, които са имали любовни афери с друг мъж са успели успешно да се разделят с от 3 до 6 килограма. Тук е мястото да споменем, че този метод за отслабване е ефективен както при жените така и при мъжете.

 
Татуировки 2013 за жени

tatoo 2013Татуировките през последните 10 години станаха моден аксесоар на много хора, но тяхната история варира доста по-отдавна от векове, преди да навлезе по модните подиум. Древните племена татуирали лицата и телата си, като всяка татуировка има скрит смисъл и послание към боговете. В днешно време рисунките по-тялото се приемат по-доста по-различен начин. Ако сте фенове на татуировките нека да ви представим няколко произведения на изкуството, които ще допаднат на всяка жена.

 
Есени модели дрехи

есени модели дрехиЕсента и зимата са сезони през които повечето дами се чудят какво да облекат. Понякога желанието за топли дрехи не се съчетава с желанието за стилно и красиво облекло.  Нека да ви представим няколко модни съчетания, които може би ще ви допаднат.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 24
отслабване с лепенки

Още по темата