Начало Тя звездата
Тя звездата
Лепенки Derma v10

Derma v10Често се лутаме из интернет и търсим най-подходящия начин да свалим излишните килограми. От много места ни предлагат различни чудотворни хранителни добавки за мигновено отслабване. Много хора се подлъгват от обещанията да свалят 10кг. за 7 дни без дори да се замислят, че едно подобно скоростно отслабване (дори и да беше възможно) то нямаше да е здравословно. Най-често жените и мъжете с желание да отслабнат остават разочаровани от крайните резултати и посягат към друга хранителна добавка. Няма ли друг начин?

 
Боядисване на яйца с коприна
qicaБоядисване на яйца с коприна
Щом наближи Великден всички трескаво започваме да боядисваме яйца. Традицията повелява първото боядисано яйце да е червено, но останалите може да боядисаме по всевъзможни начини. Днес сме решили да ви покажем една интересна техника за боядисване на яйца с коприна. За целта ще са ви нужни квадратни платове от коприна като дължината на всяка страна на квадрата трябва да е около 15-18см.
 
Маникюр лято 2016

manikiurПрез летните месеци, повече от всеки друг сезон е наложително жените да поддържат перфектен маникюра на своите ръце. Освен добре оформен, маникюра трябва да спазва определени тенденции. Една от най-важните е съчетаването на маникюра.

 
МАНИКЮР – 2016

маникюрМаникюрът завършва  визията на тоалета.
Актуални в сезона есен зима са  тъмните цветове – метал, графитен, бургундово, наситено синьо.
Ноктите са къси, а формата им е квадратна със заоблени краища или бадемообразни.

 
Пет женски качества, които мъжете харесват в жените
jeni majeПет женски качества, които мъжете харесват в жените
Когато една жена се опитва да спечели сърцето на един мъж, тя прави какви ли не неща. От една страна спазва приети стандарти за поведение, но когато си влюбена излизаш извън стандарта, правиш луди неща, за които на следващия ден се питаш защо ги направих... дали му харесаха, дали ще ми звънне.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 24
отслабване с лепенки

Още по темата