Начало Хранене и диети
Хранене и диети
ПРЕЧИСТВАЩА ОРИЗОВА ДИЕТА

оризова диетаОризът притежава способността да абсорбира солта.

Върху това негово качество е основана двуседмичната оризова диета, която извежда шлаките и солните отложения от организма. По време на диетата не трябва да се консумират мазни и люти храни.

 
Как да потиснем апетита
потисенете апетитаВсяка жена, която се е опитала да свали килограми с диета е осъзнавала, колко е трудно това да си на диета за отслабване. Обикновено първите 2-3 дена успяваме да потиснем чувството на глад по естествен път и се използват собствените ни запаси, но след 2-3 ден започваме да изпитваме силно чувство за глад, ядат ни се все по-нездравословни храни, а в крайна сметка, ако е останало нещо вкусно в хладилника то бива изядено и цялата диета рухва. Ако и при вас се е случвало това, ще ви споделим няколко трика с които може да потиснете апетита при всяка една диета.
 
ВЕГИТАРИАНЦИТЕ ЖИВЕЯТ ПО-ДЪЛГО

vegetarianciСмисълът на вегитарианството е не само да изхвърлите от чинията си животинските продукти и да минете на растителна диета. То означава да водите хармоничен живот и от филосовска и морална гледна точка, да се стремите към самоусъвършенстване. Вегитарианството е ключ към добро здраве и тонус.

 

 
Диета с червено цвекло
cvekloЧервеното цвекло е зеленчук, който не се обича много от хората. Причината за това е специфичния вкус, а много от домакините се притесняват да приготвят различни салати с участието на червено цвекло, защото пигментите на цвеклото са много силни и остават трайни червени оцветявания по съдовете. Но червеното цвекло е изключително полезно както за малки така и за големи.
 
ПРАЗЪТ – ДАР ОТ ПРИРОДАТА
prazПразът е зеленчук, който е много полезен за здравето ни. Празът съдържа белтъчини, азотни вещества, етерично масло, въглехидрати, целулоза, ензими, витамините В1, В2, В3, В6, В9, РР, Н, С, Е. Много ценно негово качество е високото му съдържание на калий и съвсем ниското на натрий/т.е. на сол/.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 7 от 57
отслабване с лепенки

Още по темата