Начало Хранене и диети
Хранене и диети
Риба в диетата

диета с рибаИзключително модерно е да се говори за здравословно хранене, за диети, за ползите и вредите от различни видове храни. Много от специалистите като диетолози, лекари и хора от научните среди са единодушни, че за да имате правилна диета е нужно да се консумира поне 3 пъти седмично месо от риба.

 
РАЗТОВАРВАЩА ДИЕТА СЛЕД ПРАЗНИЦИ И ПРЕЯЖДАНЕ
dietaКогато се съберат празници един след друг, когато се заредят дълги почивни дни отпуски или просто си останем в къщи за по-дълго време , приготвяме по вкусна трапеза и обикновено хапваме и повече. Затова е желателно след празниците и преяждането да дадем почивка на организма си , да го пречистим от токсините и натрупаните баластни вещества. Една разтоварваща програма ще е балсам за него. Въоръжете се с упоритост, решителност и инат. Предлагаме ви диета за отслабване и прочистване след преяждане. Тази диета е петдневна. Добре ще е да я направите задължително поне 3 дни, ако нямате воля за 5 дни.
 
Хапването през 2 часа води до отслабване
отслабванеПрез последните години здравословното хранене и диетите за отслабване станаха истински хит сред младите и по-възрастните дами. Много от диетите, които се предлагат обаче са не само неефективни, а могат и да бъдат опасни. Част от диетите за отслабване се правят с цел ограничаване на едни или други важен за организма хранителни вещества, което може да увреди органи и дори системи, а след края на диетата шоково загубените килограми се връщат обратно, че дори и качваме нови килца.
 
Диета с плодове - захар в плодовете
zajar v plodoveteПлодовата диета е една от най-лесните и същевременно вкусни и приятни за спазване диети. Много от диетите с плодове се използват за да се постигне отслабване. Един важен фактор свързан с плодовете и отслабването е наличието на захар в плодовете. Повечето специалисти твърдят, че плодовата захар е коренно различна от кристалната захар и до известна степен захарта от плодове е полезна за организма.
 
Кога да използваме био продукти за отслабване

природаКогато наистина сме решили да свалим няколко килограма или да отслабнем драстично, то ще трябва да внимателно да преценим и обмислим различните способи и методи за постигането на желаните резултати. Съществуват няколко основни причини, които могат да ни доведат до използването на био продукти за отслабване като единствена алтернатива, когато се стремим към този ефект. В следващите редове, са описани по-често срещаните от тях.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 6 от 57
отслабване с лепенки

Още по темата