Начало Хранене и диети
Хранене и диети
Хранително съдържание в 100 гр свежи череши

черешиЧерешите са сред любимите плодове на малки и големи. Но когато сме на диета и следим плътно хранителната стойност на всеки един продукт е добре да знаем какво предлагат и тези сладки плодове и дали е добре да се хапват или е по-добре да се въздържаме от тях по време на диета.

 
Диета с череши за красива фигура

черешиДиета с череши за красива фигура
Черешите са един от любимите пролетни плодове. Те са идеално средство, което зарежда организма не само със здраве, но дават енергия и приятни мисли и най-вече много усмивки. Черешите са източник на здраве и това се знае от дълги години. Червените плодчета са богати на антоциани (вид флавоноиди). Антоцианите са мощни антиоксиданти, те не само, че стимулират имунната система, но и допринасят за прочистването на черния дроб. Това прави диетата с череши много полезна за хората, които обичат чашката.

 
НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО ПРЕДРАЗПОЛАГА КЪМ ДИАБЕТ

nadnormeno tegloНАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО ПРЕДРАЗПОЛАГА КЪМ ДИАБЕТ
Диабета е хронично заболяване , при което  панкреасът не произвежда достатъчно инсулин или е нарушено действието на инсулина . Тези изменения водят до повишаване на кръвната захар. Диабета е особено коварна  болест защото започва постепенно, без ясно изразена  симптоматика. Години  наред хората дори не подозират, че са болни докато изведнъж не се стигне до повишаване на кръвната захар.

 
Лесно отслабване за месец
lesno otslabvaneЛесно отслабване за месец
Когато говорим за лесно отслабване веднага трябва да уточним, че лесното отслабване е само химера, отслабване се постига с лишения под формата на строга диета и физическо натоварване. Въпреки това в рамките на месец, човек може да постигне намаляване на теглото с около 3-4 килограма и то без да приема хранителни добавки за отслабване или други лекарствени продукти. Ако и вие имате нужда от отслабване, нека да ви споделим нашия метод за лесно отслабване.
 
Живата бира е полезна
jiva biraЖивата бира е полезна
Бирата е една от най-често консумираните алкохолни напитки по целия свят. В България също се наблюдава традиция в консумацията на тази напитка. Много хора, които държат на външния си вид обаче подминават това питие, защото му се носи лоша слава като напитка, която води до т.нар. Бирено коремче.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 57
отслабване с лепенки

Още по темата