Начало
Тя жената онлайн списание
Упражнения за стапяне на паласки

jena palaskiУпражнения за стапяне на паласки
Паласките или наричани още любовни дръжки са област в кръста, която натрупва голямо количество мазнини. Някои мъже намират паласките за сексапилна част от тялото на жената, но други свързват наличието на паласки с не добре поддържано тяло. Без значение какво мислят мъжете, повечето жени се притесняват от любовните си дръжки и особено когато са обути в тесни дънки или са в секси пола.

 
Ревящо бебе, как да успокоим ?
revqsto deteРевящо бебе, как да успокоим ?

Всяка първа бременност казват, че е трудна, но отглеждането на първото дете винаги е най-голямото изпитание и за двамата родители. Ако наскоро сте станали родители за първи път сте се сблъскали с непрекъснатия рев на вашето малко съкровище, който се повтаря всеки ден и нощ. Може само да ви поздравим добре дошли в отбора на недоспалите и изнемогващи родители! Ако непрекъснато прилагате съвети от бабите и близки, но нищо не помага то тази статия ще се опита да ви предложи няколко метода с които да успокоите ревящото бебе.
 
Как да ускорим метаболизма си ?
metabolizymКак да ускорим метаболизма си ?
Метаболизма представлява скоростта с която усвояваме хранителните вещества и скоростта с която изразходваме енергията съдържаща се в нея. Метаболизма е един от основните фактори, които определят как ще изглеждаме. Бавния метаболизъм води до бавно отделяне на енергия в резултат на което енергията се съхранява в удобна форма под мазни депа и точно обратното хората с бърз метаболизъм са слаби защото усвояват, но и изгарят бързо енергията скрита в храната. Метаболизма има важна роля в начина на живот.
 
Стрии при жените – Спасението
striiСтрии при жените – Спасението
Стриите са може би един от най-неприятните козметични проблеми, който засягат кожата на жената. От стрии страдат и мъжете! Появата на стриите се обуславя от рязка промяна в теглото, грешно е мнението, че стрии се получават само при напълняване, стрии се образуват и при скоростно отслабване. Според някои специалисти стриите от отслабване и напълняване се различават морфологически. Истината е че появата и на двата вида е съпроводена с един и същи видим фактор, червени ивици.
 
Авокадо и кафе помагат за красиво деколте
dekolteАвокадо и кафе помагат за красиво деколте
Когато температурите трайно се покачат над 25 градуса, слънцето се усмихва горещо, а във въздуха мисълта за море ни разсейва от поредния работен ден, е време да извадим всички любими летни рокли, да обуем най-удобните си обувки или сандали и след края на работния ден е време да излезем на една дълга и приятна разходка.
 
При акне как да се грижа за лицето
Акне причина за поява и лечениеГрижа за лицето при акне
Един от най-сериозния проблем сред много от младежите това е акне по кожата. Младежките пъпки (акне) засягат около 70% от тийнейджърите на възраст от 13 до 21 години. При някои хора, особено при жените акне се наблюдава дори в зрели години. Една от основните причини за поява на акне това е хормоналния дисбаланс на организма.
 
Как да разнообразите връзката си
liubovna vrazkaКак да разнообразите връзката си
Всички знаем колко са сладките първите месеци от любовта, всичко което правим с любимия човек ни изглежда забавно, интересно и ново, но след шестия месец като, че ли любовта малко по-малко умира и бива заместена от неприятния вкус на сивотата в този живот. А какво да кажем за дългогодишните бракове, в които най-интересното занимание е да се скараш с мъжа си. Скуката и монотонността убива красотата на любовта, ако и при вас искрицата любов тлее едва – едва или искате да запазите любовта силна още дълго време, то нека да ви споделим няколко идеи  как отново да бъдете интересни един за друг и да поддържате не изгасващия огън на любовта.
 
« НачалоПредишна11121314151617181920СледващаКрай »

Страница 11 от 177
отслабване с лепенки