Начало
Тя жената онлайн списание
Смути здраве с червено цвекло
smuti zdraveСмути здраве за дами

В днешната ни рецепта за смути, ще ви представим как да си направите една свежа напитка за един пълноценен старт на деня. Специалното на това смути е, че освен традицинните зеленолистни зеленчуци съдържа и червено цвекло, което е изключително полезно за тялото ни.
 
Моркови - Десет ползи от тях
morkovi polezniМоркови - Десет ползи от тях
Всеки от нас обича този оранжев зеленчук, но замисляe ли се колко полезен е той за нашето здраве. В тази кратка статия ще споменем набързо за десете ползи, които носят морковите за нас.
 
Трикове срещу Вечерен глад

vecherno hraneneТрикове срещу Вечерен глад
Всяка жена, която е била на диета знае „вълчият“ глад, който започва да те обладава след 20ч. Когато сте на определен хранителен режим е важно, да може да се справите успешно с това чувство на глад. С днешната статия мислим да ви представим няколко трика, които ще намалят чувството на глад и ще ви помогнат по-лесно да спазвате вашата диета.

 
Пет женски качества, които мъжете харесват в жените
jeni majeПет женски качества, които мъжете харесват в жените
Когато една жена се опитва да спечели сърцето на един мъж, тя прави какви ли не неща. От една страна спазва приети стандарти за поведение, но когато си влюбена излизаш извън стандарта, правиш луди неща, за които на следващия ден се питаш защо ги направих... дали му харесаха, дали ще ми звънне.
 
Защо да пазаруваме от малките магазини
зеленчуци и плодовеЗащо да пазаруваме от малките магазини
В ерата на глобализация всички ние обичаме да пазаруваме от големите хипермаркети, които имат изобилие от предлагани стоки, а всяка една с по-хубав и по-хубав търговски вид, но определено добрия търговски вид не означава високо качество, особено когато говорим за плодове и зеленчуци. Обикновено перфектно изглеждащите плодове и зеленчуци са третирани с различни химикали, които да ги запазят в този перфектен вид, берат се зелени и под действието на различни химически газове зреят или просто докато стигнат да България те зреят на тъмно в камионите щайгите. Така вкусът на зеленчуците е по-скоро гумен, отколкото естествен.
 
Отслабване с десет съвета

otslabvaneОтслабване с десет съвета
В днешно време манията за отслабване е завладяла всяка една жена. Често обаче ни липсата на воля ни тласка към използването на различни хапчета за отслабване, голяма част от които са със съмнително качество и обикновено никакви резултати. Ако сте решили да отслабвате следвайте следващите десет съвета и ще усетите, как тялото ви бавно и постепенно се променя!

 
Какво трябва да знаем, ако сме решили да дарим кръв

kravКакво трябва да знаем, ако сме решили да дарим кръв
В човешкия организъм има около 4-5 литра кръв, като не всичкото количество циркулира в тялото ни, част от кръвта се съхранява в кръвни депа и при необходимост тези депа се изпразват (примерно при кръвоизлив, прободни рани и прочие). В организма ни има органи, които образуват нови кръвни телца, които подменят старите, а при нужда запълват кръвните депа.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 177
отслабване с лепенки