Начало
Тя жената онлайн списание
Най-харесваните мъже са ...
majНай-харесваните мъже са ... с добро чувство за хумор

Проведена анкета във Великобритания разкрива, кои са най-харесваните мъже. Според 28% от запитаните представителки на нежния пол, те биха приели покана за среща от мъж който е успял да ги накарат да се усмихнат или разсмеят още от първия контакт по между им. Дамите споделят още, че усмивката и подрия характер на мъжа надделява над това как е облечен и как изглежда.
 
Приложения на зехтина извън кухнята
зехтинТемата за растителното масло от маслини е една от често засяганите теми в нашето онлайн списание. До този момент повечето от статиите са свързани за предимствата на зехтина пред слънчогледовото олио и здравословния ефект, който оказва зехтина върху нашия организъм. Освен на трапезата зехтина има и приложение извън кухнята.
 
Коя любов е на изчезване

любовКоя любов е на изчезване
Любовта е едно от чувствата, което човек изпитва и вярва, че е истинско и силно, но учени от Великобритания установяват, че все по-малко хора се омъжват/женят за човека, който са обичали като тийнейджъри. Младите семейства в Европа са все по-рядко срещано явление, а мнозинството гледат на двойките, които са се бракосъчетали преди 25 като луди и като хора, които правят своята грешка.

 
Праскови - обелете ги лесно и бързо
plodove praskovaПраскови - обелете ги лесно и бързо
В началото на горещите летни месеци по родните пазари се появява един от любимите плодове на малки и големи - прасковата. Истинкаста праскова има специално мъхесто покритие, което дразни кожата, а при консумация може да подразни и лигавицата в устата.
 
3 Малинови изкушения
malinki3 Малинови изкушения
Един от най-красивите и сладки летни плодове това е малината. Те имат очарователен често леко дрезгав вкус, а като малки всяка една от нас е обикаляла градината на баба, за да си набере шепички от този плод с живителен и благоуханен вкус. С помощта на сайта лечител .инфо ви предлагаме няколко малинови десерта с които да изненадате вашето семейство и да разнообразите горещите летни дни.
 
Тиквено семе - обикновени семки с необикновени свойства
tikveno semeТиквено семе - обикновени семки с необикновени свойства
Тиквата като хранителен продукт се сочи като една от най-пълноценните храни, богата на фибри и високи хипоалергенни храни. В месото на тиквата се съдържат безброй много важни за организма вещества - микроелементи, витамини, ензими и минерали. Освен месото на тиквата изключително полезно е и нейното семе.
 
Кои жени живеят по-дълго
stoletnichkaКои жени живеят по-дълго
Столетниците на нашата планета се увеличават, а учените търсят причината за дълголетие и здравия имунитет при едни и причината за по-краткия живот и по крехкото здраве при други. Науката е доказала, че жените живеят средно с по пет години по-дълго от мъжете. Докато биологията изучава дългия живот на клетъчно ниво, британския учен д-р Стела Макгуайър разглежда дълголетието като част от психичната основа при жените.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 10 от 177
отслабване с лепенки