Начало
Тя жената онлайн списание
Как влияе захарта при децата
zarahЗахарта и захарните изделия са предпочитани не само от възрастните, но и от децата. Пристрастяването към захарните изделия става още от най-ранна възраст, защото сладкия вкус отделя специфични хормони в организма на човека, които ни карат да се чувстваме щастливи. Последни проучвания обаче показват, че количеството захар, което се консумира от днешните деца се е увеличило почти двойно в сравнени с изследване направено преди 15 години.
 
Лепенки за отслабване революция в борбата с килограмите

лепенки за отслабване derma v10Излишните килограми мъчат всяка трета жена, ако не се взема навременни мерки, често килограмите подобно на снежно кълбо започват да се трупат до момента в който разберем, че само диети и упражнения няма да помогнат.

 
Диета с ябълки – перфектната диета за есента
qbylkaДиета с ябълки – перфектната диета за есента
Прехода между лятото и есента става все по-бърз и организма ни трудно може да се адаптира от горещината към студа. Въпреки това ние все още се намираме в умерения климатичен пояс и въпреки, че все по-бързо есента започва да отминава покрай нас е добре да се съсредоточим върху един от най-вкусните есени плодове – ябълката.
 
Коремни плочки за 20 дни
korem uprajneniqКоремни плочки за 20 дни
Въпреки, че лятото вече си отминава мечтата за плоско коремче си остава основна мечта на много от дамите. Ако и вие искате да покажете плочките на корема е време да се захващате за работа. В следващите няколко реда ще се опитаме да ви помогнем да постигнете мечтаните резултати.
 
Лепенки за отслабване Derma V10

Derma v10Често се лутаме из интернет и търсим най-подходящия начин да свалим излишните килограми. От много места ни предлагат различни чудотворни хранителни добавки за мигновено отслабване. Много хора се подлъгват от обещанията да свалят 10кг. за 7 дни без дори да се замислят, че едно подобно скоростно отслабване (дори и да беше възможно) то нямаше да е здравословно. Най-често жените и мъжете с желание да отслабнат остават разочаровани от крайните резултати и посягат към друга хранителна добавка. Няма ли друг начин?

 
Чревната микрофлора, как да я възстановим
chrevna mikrofloraЧревната микрофлора, как да я възстановим
В България най-широко разпространения метод за лечение на заболяванията е чрез използване на антибиотици. Въпреки, че използването на антибиотици е остарял метод и все по-рядко се използва в световната практика, нашите лекари обичат бързите и лесни решения. След употребата на антибиотиците освен опасните микроорганизми, които вредят на нашия организъм, биват унищожени и много микроорганизми, които са полезни и ценни за нашето тяло. Едни от тези микроорганизми се намират в червата на хората и помагат за по-правилното усвояване на хранителните вещества, намаляват гнилостните процеси, произвеждат витамин К и прочие.
 
Как да увеличим сексуалните си контакти с половинката
любовКак да увеличим сексуалните си контакти с половинката
Сексуалния контакт между двама влюбени е изключително важен. От една страна добрия секс заздравява връзката и поддържа любовта жива. С времето обаче сексуалният контакт между двойките намалява, особено след раждане на първото дете. Ако и при вас желанието за секс е изчезнало е време да си припомните изтръпващото усещане от секса.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 9 от 177
отслабване с лепенки