Начало
Тя жената онлайн списание
Флирт във фитнес залата

фитнес зала флиртФлирт във фитнес залата
Посещението на фитнес залата не само, че ви гарантира красиво и стегнато тяло, но ви дава възможност да се впуснете в неагажиращ флирт и да отработите техниките си за флиртуане с мъжете.  Много от вас ще кажат да ама там повечето мъже са само с две мозъчни клетки и тук бързам да спомена, че не всички мъже, които ходят във фитнес залата са безмозъчни.

 
Отслабване след нова година

otslabvane-sled-nova-godinaАко през празничните дни сте изтървали диетата си или просто сте решили, че е време да имате тялото за което сте мечтали винаги, периода след нова година е най-подходящото време за отслабване и стягане. За да се мотивирате допълнително поставете задачата отслабване във вашия тефтер със задачи за новата година, а ако нямате е време да създадете такъв. Този метод е изпитан и помага за по-добра организация на времето и задачите.

 
Идеи за подаръци за деца от 3 до 9 години

idei za podarykИдеи за подаръци за деца от 3 до 9 години
Избора на подходящ подарък е изключително сложно решение. Обикновено обикалям магазините и при такова изобилие от стока не може да изберем подходящи подаръци, а проблема става още по-сложен, ако избираме подарък за дете. Причината е в това, че възрастния човек ще се усмихне и зарадва дори подаръка да не му хареса, но децата са откровени до болка (разбира се не съзнателно) и ако не харесват подаръците те веднага си го казва.

 
Гнойна ангина - симптоми и лечение
gnoina anginaГнойна ангина - симптоми и лечение
Гнойна ангина е остро инфекциозно заболяване, което засяга небцовите сливици. Латинското наименувани на заболяването е тонзилит. Различават се три вида ангини - остра, подостра и хронична.
 
Най-добрите упражнения за отслабване
seksi tqloНай-добрите упражнения за отслабване
Отслабването и красивото тяло в последните 10 години се превърнаха в тема номер едно сред мъжете и жените. Добре оформеното и стегнато тяло има важно значение за самочувствието на хората, но и не само. Добре подържаните хора със стегнато тяло имат по-малко здравословни проблеми, правят по-често секс и като цяло са по щастливи. Ако през последните няколко месеца или дори години сте позанемарили вашето тяло, то нека да ви помогнем да постигнете реално отслабване и стягане на тялото с нашия топ три на упражненията за отслабване.
 
Коледни пожелания - забавни и оригинални
koledaКоледни пожелания - забавни и оригинални
Коледа е периода в който всеки се сеща за своите близки и приятели, без значение колко далеч се намират те. През последните 50 години стана традиция да се правят и изпращат коледни картички на семейните приятели и родните. Ако и вие сте решили да спазите тази коледна традиция нека да ви помогнем с няколко оригинални и забавни пожелания за Коледа.
 
Отпушване на запушен нос - лечение
otpushvane na zapushen nosЗапушен нос лечение
През зимния период един от най-честите симптоми на настинката това е запушения нос. Носът е сложен орган на дихателната система само 1/3 от него е видима, останалата част остава скрита за нас. Носът като орган има важна функция за човешкия организъм. Той е покрит с много косъмчета, които пречистват вдишания въздух от прах и алергени, от друга страна лигавицата на носът овлажнява вдишания въздух, а богато кръвоснабдената повърхност на носа спомага за затоплянето на вдишания въздух. Така въздуха, който преминава през носа става по-приятен и пригоден да премине към останалите отдели на дихателната система.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 177
отслабване с лепенки