Начало
Тя жената онлайн списание
Съвети за пролетно почистване - I част
почистване през пролеттаСъвети за пролетно почистване - I част
Пролетното почистване е амбициозен проект, който се повтаря всяка година и има за цел да проветри добре жилището да го освежи и разбира се да го направи по-чисто и хигиенично място за живеене. В тази статия ще се опитаме да ви помогнем не физически, а както най-обича да прави всяка българска жена със съвети. Но не какви да е съвети, тези съвети вашата майка няма да ви даде никога, но могат да бъдат успешно използвани!
 
Колко коса имат новородените бебета

сукалчеКолко коса имат новородените
Това е един от интересните въпроси, които вълнува много родители. Истината е че няма категорично и точно обяснение, защо едни деца се раждат с коса, а други без. Обикновено появата на коса е признак за оформеност на новороденото, но въпреки това много често косичката на новороденото бебе стои само като мъх до края на първия месец след което започва да расте значително  по-бързо.

 
Лечение на кокоши трън
tryn lechenieЛечение на кокоши трън
Кокоши трън е разпространено кожно заболяване. Около 20% от населението на земята имат подобно кожно образование. Причината за поява на кокоши трън е вирус - човешкия папилома вирус. Обикновено кожната брадавица се появява по пръстите на ръцете и краката в по-редки случай може да се образува кокоши трън по ходилата и глезените на човек. Други области от тялото в които може да се появи кокоши трън, но много по-рядко това са колената , сгъвката на коляното или мишницата.
 
Как да разберем, че е време да го зарежем
razvod razdqlaКак да разберем, че е време да го зарежем
Обикновено любовните отношения са много сложно нещо. Първите месеци сте на върха на вълната обичате се и всичко е мед и рози. При силните връзки този момент може да продължи до втората година след, което огъня между влюбените започва леко да изстива и това, което остава е обикновено привързаност и страх от самота.
 
Революция в методите за отслабване

otslabvaneХранителната добавка за отслабване Slimming Aid е произведена във високо технологичния завод на Brunel Healthcare (Сайт на производителя http://www.brunelhealthcare.co.uk). Фирмата е специализиран в производството на витамини, минерали и хранителни добавки за здраве и красота. Brunel Healthcare е член на British Herbal Medicine Association (BHMA) и е под 24ч. контрол за качество на произведените продукти.  Всеки един от продуктите произвеждани в завода отговаря на всички европейски изисквания за безопасност!

 
Perfect Body програмата, която променя живота

otslabvanePerfect Body програмата, която променя живота
Един от най-сериозните проблеми пред  хората в началото на 21век е наднорменото тегло. Излишните килограми не само носят естетичен проблем, но и редица здравословни. Хората с наднормено тегло са предразположени към заболявания на сърцето и сърдечно-съдовата система, рак на дебелото черво, инфаркт и пр.

 
Всяка пета жена не иска да отслабва
snimka netinfoВсяка пета жена не иска да отслабва
Въпреки, че съвременния начин на живот и модните тенденции налагат разбирането, че жената трябва да е слаба, а ако е възможно най-добре да има и плоско коремче, се оказва, че не всички жени поставят красивата фигура като цел номер едно в техния живот.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 6 от 177
отслабване с лепенки