Начало
Тя жената онлайн списание
Слънчева алергия - Симптоми
slynce i alergiqМного от нас жените обичат да прекарват дълги часове под галещите слънчеви лъчи, но около 15% от хората на земята имат притеснения да се изложат на пряка слънчева светлина, защото страдат от т.нар. слънчева алергия. Въпреки, че масово се използва термина слънчева алергия, той не е правилен, защото тук не говорим за истинска алергия и механизма на реакция на кожата не е сходен с този при алергичната реакция. Специалистите са на едно мнение, че По-подходящо за слънчевата алергия би било да се нарича светлинна уртикария или полиморфна светлинна дерматоза.
 
Хемороиди при жените
хемороидХемороиди при жените
Въпреки, че приемаме хемороидите за заболяване, всеки човек има хемороиди. Това са подобни на възглавнички вени, които лежат под мембраната на лигавицата, обгръщаща най-долната част на правото черво (ректума) и ануса. Заболяването  хемороиди, които много от нас наричат за по-накратко хемороиди представлява отпускане на вените (възглавнички) в резултат на което се подуват. Процеса е много подобен на разширените вени на краката. Някои лекари приемат, че появата на заболяването хемороиди е в резултат на нашата еволюция  и най-вече на изправения ни начин на живот, защото тези вени се борят непрекъснато да върнат кръвта обратно към сърцето.
 
Еротичен танцьор в борбата за "Мистър София 2014"

еротична формация градусЕротичен танцьор в борбата за "Мистър София 2014"
В таз годишната надпревара за пристижната тила "Мистър София 2014" ще мерят сили, красота и чар 16 млади момчета. Един от тях е чаровния Ивайло Телбизов.

 
Лек срещу напукани пети
petiЛек срещу напукани пети
Напуканите пети са сериозен не само козметичен, но и здравословен проблем. Притеснителен е факта, че около 30% от жените страдат от този проблем, а над 15% не полагат адекватни грижи за да се справят с него. Още в началото на самата статия искам да ви предупредя, че не лекуваните на напукани пети води до задълбочаване на проблема  и поява на силни и остри болки при стъпване! Не допускайте това да се случи и на вас.
 
Как отслабна Ивелина

ivelinaКак отслабна Ивелина
Ивелина Тодорова, както сама се описва е нормална жена на 28 години от Плевен. Работи обикновена работа (служител в шивашка фирма) има едно дете на 4 години, а от 1 година е щастливо разведена.  По време на бременността качва килограми (от 51 кг. става 72кг.) след раждането сваля не малко килограми, но наднорменото тегло притеснява Ивелина. Проблема при нея е не само пониженото самочувствие, но и здравословен, което налага да понижи килограмите си.

 
Най-опасните добавки в храната
opasni-hraniНай-опасните добавки в храната
В днешно време хранителната промишленост се е развила до големи висоти, но за сметка на това качеството на храната непрекъснато намалява. За да удължат живота на хранителните продукти и да подобрят вкусовите им качества производителите на хранителни продукти добавят различни подобрители. Днес тези подобрители се крият в едни прости съкращения съдържащи латинската буква Е и трицифрен код.
 
Колко трябва да спят новородените
novorodenoКолко трябва да спят новородените
Появата на новия член на семейството води до истинска еуфория не само сред родителите, но и сред останалите членове на фамилията. С появата на новороденото  бебе отговорностите към двата родители обаче се увеличават. Те трябва да се грижат добре за новия член на семейството и да му подсигурят най-добрия старт в живота.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 177
отслабване с лепенки