Начало
Тя жената онлайн списание
Подаръци за деца за Коледа

KoledaПодаръци за деца за Коледа
Коледа е един от най-хубавите християнски празници. На него се празнува рождението на Божия син. По стара традиция на този ден, децата се даряват с дарове. През вековете символите на подаръците за Рождество Христово са се изменили значително. В днешно време подаръците за Коледа не са толкова символични, а по-скоро материални.

 
Диета за отслабване с кисело мляко
диета с кисело мляко за отслабванеДиета за отслабване с кисело мляко
Киселото мляко е един от продуктите, с които е известна България, но все по-малко българи се възползват от уникалните способности на този млечно-кисел продукт. Киселото мляко помага при много заболявания най-вече свързани с храносмилателният тракт. Редица изследвания доказват, че натуралното кисело мляко намалява видимите следи от стареенето на организма и балансира и хармонизира функционирането на цялото тяло.
 
Упражнения за отслабване специално за дамите

uprajneniq za otslabvaneУпражнения за отслабване специално за дамите
Един от най-сериозните проблеми на съвременните хора това са излишните килограми и голямото количество подкожни мазнини. Една от основните причини за натрупването на излишни килограми това е застоелия начин на живот, „вредните“ храни, които ни заобикалят и не на последно място интензивния начин на живот, който не ни позволява да спазваме правилен хранителен режим.

 

 
Летен грип – симптоми
грипС настъпването на лятото и затоплянето на времето много хора смятат, че е отминала опасността от вирусни заболявания и грипни инфекции. Истината е малко по-различна горещите месеци крият също толкова опасности за здравето на човек както студените зимни дни.  През месеците юли и август броя на заболелите от летен грип рязко се покачват, алармират епидемиолозите, а в края на август започва завишаване на болните от хепатит А.
 
Хроничен гноен отит – прогресивно заболяване водещо до глухота
otitХроничен гноен отит – прогресивно заболяване водещо до глухота
Хроничния гноен отит може да засегне, както най-малките бебенца така и хора в работоспособна възраст или възрастни хора. В медицинската практика това заболяване се нарича още холестеатом и епитимпанит.
 
Премахване на целулит

celulitПремахване на целулит
Целулитът е кожен проблем, който се наблюдава предимно при жените и съвсем рядко при мъжете. Първият целулит може да се появи по време на пубертета или по време на бременността.  Около 85% от жените по света страдат от целулит.  А премахване на вече появил се целулит е изключително трудно.

 
Слънчева алергия - Симптоми
slynce i alergiqМного от нас жените обичат да прекарват дълги часове под галещите слънчеви лъчи, но около 15% от хората на земята имат притеснения да се изложат на пряка слънчева светлина, защото страдат от т.нар. слънчева алергия. Въпреки, че масово се използва термина слънчева алергия, той не е правилен, защото тук не говорим за истинска алергия и механизма на реакция на кожата не е сходен с този при алергичната реакция. Специалистите са на едно мнение, че По-подходящо за слънчевата алергия би било да се нарича светлинна уртикария или полиморфна светлинна дерматоза.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 177
отслабване с лепенки