Начало
Тя жената онлайн списание
Оригинални пожелания за Коледа

KoledaОригинални пожелания за Коледа

Коледа е един от най-чаканите празници от годината. Ако ви предстои да надпишете картичка Ви предлагаме да изберете едно от следните пожелания за Коледа.
 
Подаръци за деца за Коледа

KoledaПодаръци за деца за Коледа
Коледа е един от най-хубавите християнски празници. На него се празнува рождението на Божия син. По стара традиция на този ден, децата се даряват с дарове. През вековете символите на подаръците за Рождество Христово са се изменили значително. В днешно време подаръците за Коледа не са толкова символични, а по-скоро материални.

 
Хроничен гноен отит – прогресивно заболяване водещо до глухота
otitХроничен гноен отит – прогресивно заболяване водещо до глухота
Хроничния гноен отит може да засегне, както най-малките бебенца така и хора в работоспособна възраст или възрастни хора. В медицинската практика това заболяване се нарича още холестеатом и епитимпанит.
 
Премахване на целулит

celulitПремахване на целулит
Целулитът е кожен проблем, който се наблюдава предимно при жените и съвсем рядко при мъжете. Първият целулит може да се появи по време на пубертета или по време на бременността.  Около 85% от жените по света страдат от целулит.  А премахване на вече появил се целулит е изключително трудно.

 
Диета за отслабване с кисело мляко
диета с кисело мляко за отслабванеДиета за отслабване с кисело мляко
Киселото мляко е един от продуктите, с които е известна България, но все по-малко българи се възползват от уникалните способности на този млечно-кисел продукт. Киселото мляко помага при много заболявания най-вече свързани с храносмилателният тракт. Редица изследвания доказват, че натуралното кисело мляко намалява видимите следи от стареенето на организма и балансира и хармонизира функционирането на цялото тяло.
 
Упражнения за отслабване специално за дамите

uprajneniq za otslabvaneУпражнения за отслабване специално за дамите
Един от най-сериозните проблеми на съвременните хора това са излишните килограми и голямото количество подкожни мазнини. Една от основните причини за натрупването на излишни килограми това е застоелия начин на живот, „вредните“ храни, които ни заобикалят и не на последно място интензивния начин на живот, който не ни позволява да спазваме правилен хранителен режим.

 

 
Летен грип – симптоми
грипС настъпването на лятото и затоплянето на времето много хора смятат, че е отминала опасността от вирусни заболявания и грипни инфекции. Истината е малко по-различна горещите месеци крият също толкова опасности за здравето на човек както студените зимни дни.  През месеците юли и август броя на заболелите от летен грип рязко се покачват, алармират епидемиолозите, а в края на август започва завишаване на болните от хепатит А.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 177
отслабване с лепенки