Начало
Тя жената онлайн списание
Маска за коса с тривитаминол и хума
maska za kosaМаска за коса с тривитаминол и хума
Може би една от най-популярните домашни маски за коси е имено тази приготвена с тривитаминол. Тривитаминолът представлява ветеринарен продукт съдържащ високи дози от витамините А, Е и витамин D3. Във ветеринарната медицина тривитаминолът се инжектира мускулно на овце и коне за да заздрави и подобри качеството на косите. Продукта може да бъде използван и външно, чрез директно нанасяне върху космите.
 
Смути с джинджифил
smuti s djindjifilСмути с джинджифил
Ако смути вълната е заляла и вас, днес ще ви представим едно здравословно смути с джинджифил. Това смути е подходящо при настинка и грип. За целите на това смути се използва пресен джинджифилов корен. Премахва се кората му и се смила на прах или по скоро става на влакънца след като мине през блендера.
 
Смути със спанак и ябълка
smuti sas spanak i qbylkaСмути със спанак и ябълка
Все по-популярни сред любителите на здравословното хранене стават смути фрешовете. За тези от вас, които за първи път чуват тази дума смути представлява гъста напитка от плодове и/или зеленчуци приготвена в блендер.  Смутито е по-гъсто от сока и нектара, в него се запазват всички полезни вещества на зеленчуците и плодовете. Консумира се прясно приготвено.
 
Перфектният чай от джинджифил
чай от джинджифилПерфектният чай от джинджифил

Джинджифилът  е растение, чиито произход е от Азия от районите на Китай и Индия. През 13 век джинджифилът е пренесен в Европа от известният мореплавател Марко Поло. В днешно време джинджифилът е изключително популярно растение, което намира широко приложение, както в бита, така и в медицината. Растението се използва за приготвяне на чай.
 
Диета за отслабване със зеленчуци
otslabvaneДиета за отслабване със зеленчуци
Красивото тяло не е само мисия, но и начин на живот. В целта си да постигнат перфектните форми повечето жени залагат на гладуване, а това е изключително грешна стратегия за постигане на перфектно телосложение. Може би много от вас са чували за ефекта Йо-йо, той се дължи имено на гладуването на тялото. За да се преборите с излишните килограми и да постигнете трайно отслабване е необходимо да се научите да се храните правилно.
 
Семена от Амарант - за здраве и щастие
amarantСемена от Амарант - за здраве и щастие
Амарантът представлява тревисто растение, чиито естествени прадеди не се срещат в Европа. То е широко разпространена култура в Африка, Северна и Южна Америка, но не и в Европа. Цветовете на растението са червени, а семената на амарант са жълтеникави до леко бежови. Това тревисто растение е използвано още от древните ацтеки, които са приготвяли от него каши и различни видове напитки.
 
Забавни късмети за баница
banicaЗабавни късмети за баница
Един от най-големите проблеми при приготвянето на баницата за нова година не е рецептата, а късметите, които ще бъдат поставени в баницата. Обикновено се стремим да измислим хем късмети свързани с хората на празничната трапеза, хем да са оригинални и забавни. Ако срещате затруднения с измислянето на забавни късмети за баница, нека да ви помогнем с няколко смешни и оригинални късмети.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 177
отслабване с лепенки