Начало
Тя жената онлайн списание
ПЕТИМАТА ТИБЕТЦИ - СЕРИЯ УПРАЖНЕНИЯ

fitnes v kystiТрябва ли да приемем, че тялото ни постепенно се обездвижва, отпуска и разрушава? НЕ! Нашият организъм е създаден да се самовъзстановява. Не е трудно да се научим да бъдем в добро здравословно състояние и да открием тайните на радостта и съзидателноста. Достатъчно е само да се превърнем в строители на собствения си живот, вместо да се оплакваме от проблемите си, очаквайки някой друг да свърши работата. Практикувайте петте упражнения... осмелете се да промените начина си на живот...вслушайте се в себе си...тялото ще започне да ви служи...Животът ви ще придобие нов смисъл. Динамизмът, доброто настроение и радост от живота ще ви съпътстват непрекъснато! Тези упражнения задвижват вихрите или енергийните центрове със скоростта на нормалното им действие.

 
Полезни храни

ябълкаЕто и някои храни за които може би не знаете, че могат да бъдат полезни за вашия организъм.

 

Яйца – те се свързват главно с високо съдържание на холестерол. Учените в последните изследвания сочат че яйцето съдържа едва от 1,5 до 2 грама разтворими мазнини. В яйцето се съдържа витамин Д, ценен за здравето на костите,съдържа и редица минерални вещества, които са полезни за косата.

 
Купонджика след брака
partyЖивота върви неуморимо на пред свършиха тинейджарските години. Зрелия живо настъпи с пълна сила, а купоните и веселите сбирки с приятели останаха съвсем на заден план, покрай домакинската работа и грижата за отглеждане на децата. Трябва ли жената да се зароби в кухнята ? Разбира се, че НЕ ! Дори и след 25г, а дори защо не и след 35г. жената има нужда от забавление. На всеки му се полага почивка и малко забавление. Какво може да направите по този въпрос - ето и нашите съвети:
 
Алергии при децата
alergiiПрез последните години се наблюдава бум на алергии при децата. Появата на алергиите става главно в детско-юношеската възраст. Алергичната реакция според определение  е проява на свръх активност на организма към външни или в самия организъм възбудители, наречени алергени.

Алергията е защитното средство на тялото когато той открие непознато вещество, което не му се “харесва” .

 
Гладът диета ли е ?

dietaКато начало дами искам да ви обясня, че диетата не е гладуване нито лишение от дадени храни. Мисълта днеска няма да ям, утре ще съм слаба е напълно погрешно. Както прекаленото чревоугодничество не е полезно така е и с гладът. Подлагайки се на глад нашия организъм вярно, че се лишава от калории, но  се лишава и от минерални соли, витамини и изключително цените аминокиселини. Организма се подлага на глад в резултат на което започва да се разграждат резервните депа, а именно натрупаните мазнини, но в тях няма витамини, няма и минерални вещества. След прекратяването на глада първата важна задача на организма е възстановяването на тези изчерпани мазнини, за да

 
« НачалоПредишна171172173174175176177СледващаКрай »

Страница 177 от 177
отслабване с лепенки