Начало
Тя жената онлайн списание
Упражнения в къщи за красива фигура

uprajneniq v kystiУпражнения в къщи за красива фигура

Един добър начин да запазите своята фигура без много да влагате много пари това е чрез спазването на добра диета и да правите заедно с тях леки упражнения. В тази статия ще ви разкрием няколко много лесни стъпки, които да подпомогнат диетата ви.

 

 
АЮРВЕДА НА МАСАТА

indiqОт начина, по който приемаме една или друга храна, зависи дали тялото и душата ще има полза от нея. На това учи аюрведа-древноиндииската система от познания за живота. Това, което консумирате, трябва да е прясно приготвено, гласи една от диетичните заповеди на тази система. Да не се подлага на повторна термична обработка. Заемете се с готвенето в добро разположение на духа, мислейки за приятни неща, за да бъде ястието по-вкусно и по-полезно. Яжте ''ЖИВА'' храна.

 
МАЙЧИНСТВОТО НИ ПРАВИ ПО УМНИ

mai4instvoМайчинството може би прави жените по-умни и помага за предотвратяване на деменцията в старческа възраст, обливайки мозъка със защитни хормони. Тестове върху гризачи демонстрираха, че тези които са отгледали две или повече  с малки, показват значително по-добри резултати при тестове на паметта и уменията от онези, които не са имали бебета, а в мозъка им се наблюдават промени, които предполагат, че те може би са защитени от заболявания като

 
Разширени вени

разширени вени Разширени вени

Вените са кръвоносни съдове, пренасящи кръвта обикновено от тъканите към сърцето. Тази кръв се нарича венозна, тя е бедна на кислород и хранителни вещества. Във вените кръвта се движи в посока обратна на посоката на движение на кръвта в артериите. Броя на вени е по-голям от този на артериите. Движението на кръвта е пасивно т.е вените нямат своя собствен мускулатура, която да избутва кръвта. Движението на кръвта във вените се осъществява по няколко механизма. Мускулни съкращения на крайниците, джобовидни клапи не позволяващи връщането на кръвта на зад и  от части покаченото налягане от непрекъснато прииждащата нова кръв.

 
Скрийте следите на времето

grija liceСъвременното разбиране за освежаване на застаряващото женско лице предвижда минимално използване на грим, но максимално заличаване на ''следите на времето''. Ето какви съвети дават водещите английски професионалисти в тази област.Да започнем с основният пласт. Трябва да се откажете от тежкия грим и матиращата пудра, тай като те попиват дълбоко в повърхностния слой на вашата кожа и подчертават още по-вече изпъкналостта и появилите се с времето бръчки и гънки.Лекият фондюен запазва светлоотразяващия ефект на кожата, което прави да изглежда лицето по младо.С времето кожата губи топлото си излъчване.Трябва да избирате такива продукти, които да съдържат повече жълти пигменти,които ще допринесат за ''по-лъчист изглед''. Да се използват руж под формата на крем или гел, а не на пудра, защото така кожата на лицето ви ще придобие по-свеж вид.

 
Грижа за косата

грижа за косатаГрижа за косата

Косата е непрекъснато изложена на вредни въздействия, зимата е на студено, а лятото под горещото слънце.

Освен това неправилният начин на живот, стреса от ежедневието и работата също оказват силно влияние върху косата и в тези моменти тя се нуждае от повече грижи, за да бъде здрава и красива. Оставена на произвола тя ще бъде тънка, без обем и рядка.

 
По-красиви за 15 минути

 

по красивиПогрешно е да мислите, че за да изглеждате и да се чувствате добре Ви е необходимо много време. 15 минути всяка сутрин могат да направят чудеса, ако станат навик. Ето едно предложение от нас как да постиганите нещо добро със вашето тяло без много усилия а с малко старания.

МИЙТЕ ЛИЦЕТО СИ СЪС СТУДЕНА ВОДА - това тонизира кожата, свива порите, стимулира кръвообращението.

МИЙТЕ ЗЪБИТЕ СИ ПОНЕ 2 МИНУТИ – използвайте паста за зъби с избелващ ефект, или за здрави венци. Това ще ви подпомогне за една хубава усмивка.

 
« НачалоПредишна171172173174175176177СледващаКрай »

Страница 172 от 177
отслабване с лепенки