Начало
Тя жената онлайн списание
ОТСЛАБВАНЕ С АРОМАТИ

аромати за жени

Аромасажът е цял букет от положителни емоции. Този който го практикува редовно, няма проблеми с излишно тегло независимо от вида на използваните благовония. Силният аромат е само едно от ценните свойства на етеричните масла. Почти всички са силни антисептици. Благодарение на това си свойство етеричните масла са ефикасни за обработка на рани и изгаряния. Етеричното масло е единствената субстанция , способна да проникне през кожата вътре в тялото.

 
Разделно хранене

разделно храненеРазделно хранене

Разделното хранене според различни диетолози е разковничето за една красива фигура. Разделното хранене помага на организма да усвой по добре хранителните вещества, заедно с това олекотява химичните процеси на разграждане на храната и олекотява смукателна функцията на червата. Правилата в разделното хранене се основават на разделяне на основните хранителни вещества на: белтъци, въглехидрати и мазнини.

 
Красив маникюр

krasivi noktiКрасив маникюр

красивия маникюр е признак за добре подържана жена, която се грижи да добрия си външен вид.

Красивите нокти се забелязва от всички и във всяка ситуация. За да изглеждат ръцете ви красиви трябва да им отделяте поне веднъж седмично специално внимание - красивите ръце имат красив маникюр.

В тази статия ще ви разясним стъпка по стъпка как да направите вашите нокти красиви:

 
Помело – екзотичен тропичен плод

pumeloПомело – екзотичен тропичен плод

Помело е голям екзотичен цитрусов плод, идващ от Азия. Днес расте в много източни страни, сред които Китай, Япония и Индия. Наричат го още Китайски грейпфрут. Помелото варира по цвят, размери и форма. Както грейпфрута може да бъде сочен или сух, сладък или кисел, с много семки или без семки. Както цяло има големи размери и дебела зелена или жълта кора. Месото му е обградено от множество плътни мембрани, които разделят помело на 16 сектора.

 
Разширени вени - Лечение

veniРазширени вени - Лечение

За разширените вени има няколко начина на тяхното лечение. Кой от начините за лечение на разширени вени ще изберете зависи от степента на заболяването. Съществуват три типа лечение на разширените вени - Без оперативно, Оперативно и Лазерно лечение.

 

 
Рак на шийката на матката - Профилактика

rak na shikata na matkataРак на шийката на матката - Профилактика

Днес в медицината е известен начин по-по който се предава това заболяване, а именно чрез полов контакт. Една превантивна мярка срещу вируса на HPV – причиняващ рак на маточната шийка е използването на презерватив по време на акта. Този метод не е 100% сигурен, защото кожата около гениталната област също може да носи вируса HPV.

 
Изберете вашия домашен любимец

domashni jiwotniДомашен любимец

Избора на домашен любимец не е лек особено, когато в семейството има малко дете. Изборът върху домашно животно трябва да се съобрази с редица фактори като това са най-вече възприемчивостта на детето спрямо животното, и да се осигури здрав и стабилен живот на домашния любимец. В никакъв случай не трябва да си вземате животно за което след време няма да може да се грижете.

 
« НачалоПредишна171172173174175176177СледващаКрай »

Страница 171 от 177
отслабване с лепенки